Terrorangrep imot USA

Heisann !

Eg var nettopp innom Voe`s blogg og det siste ho hadde blogga om var da Twin Towers rast for 9 år siden. Voe hadde en helt okei tekst, så eg berre lånte den.
I går i engelsktimen fikk vi en gruppe oppgave; skrive noe om en historisk hendelse i Amerika. Det første jeg tenkte på var 11. september, dagen da Twin Towers raste. Og i dag er det faktisk 9 år siden dette hendte, og jeg husker å ha sett det på tv som om det var i går. Mange synes det sikkert er teit, men eg synes det er viktig til minne om hendelsen; å ha ett minutt stillhet i dag. 

Jeg kan ikke mye om det, men jeg vet i hvert fall hovedgreia. Det var en terroraksjon Al Quida gjorde imot USA, og det var Osama bin Laden som stod bak det hele. De sendte ut 4 fly, og da kjørte 2 av dem inn i World Trade Center. 2993 døde, inkludert de 19 terroristene i flyene. 

En syk tragedie som jeg synes det er viktig at folk husker. Me jentene har allerede hatt 1 minutt stillhet i dag, gjør det dere og!Kopiert fra Voe`s blogg !
Eg syns rett og slett at det er forferdelig ! Så mange så døde ! I eit terrorangrep !
Det e forferdelie å tenke på, tenk om dett skulle ha skjedd i Noreg da ? Tenk deg det.. 

Ke syns du om dette ?
Kjem du til å hugse dette om 9år?

Blogges,ArT♥

4 kommentarer

KNM ♛

12.sep.2010 kl.01:25

synes det er helt forferdelig :(

Kristine i 8 you know

12.sep.2010 kl.01:26

<3

- caritha

12.sep.2010 kl.01:33

helt forferdelig : ((( det er vel sånt man helst ikke vil huske, men som man kommer til å huske allikevel !! : ///

Lena

12.sep.2010 kl.13:59

åh.. får frysninga av å sjå ein slik film med sånn musikk! men det er heilt forferdelig det der.. ;(

Skriv en ny kommentar

Amalie *.*

Amalie *.*

13, Årdal

Heisann.. Eg heiter Amalie og har interesse for å blogge.. forige bloggen min heitte www.girlpower1997.blogg.no , men noken har hacka den og sletta den ! Så da lagde egmeg ny ! Ikkje akkurat så gøy da.. har mista lixom halve delen av blogglysten ! Eg går på turn , fotball og dans , eg elsker og vere med venner (gutter og , faktisk), eg blogger om alt og ingenting, for det meste om det eg gjer på hverdagen.. Alt som faller meg inn .. Følg med videre og se va som skjer !;) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits